kan kontor jobb være noe for meg?

ettersom at det å jobbe i barnehage (noe jeg faktisk er veldig flink til og trives godt med) ikke passer til min livskvalitet, er vel det en kan kalle det? 
så har jeg bestemt meg for å heller prøve ut kontor arbeid. da dette kanskje ikke er like anstrengende og krevende som i en barnehage. 
men jeg kommer virkelig til å savne å jobbe med barn !! 

tiden fremover blir det derfor å sammarbeide med fønix om å prøve ut det å være resepsjonist i en av lokalene dems. 
(samtidig som jeg jobber med utredelse av denne hodepinen) 
kryss derfor fingrene for meg og ønsk meg lykke til! nå har jeg jo allerede hatt utdanningen salg service og sikkerhet, så noe kan jeg jo ihvertfall. hvis det går bra på utplasseringen og jeg trives, så trenger jeg bare å gå et år på skolen for å ta 2 året i kontor og administrasjon isåfall, også lærlingtiden da.. 

jeg vet at det vil si og sitte mye stille, hente kaffe til andre kanskje, kopiere papirarbeid, booke møter og slike ting. 
men om det er flere som har noe å komme med så setter jeg veldig pris på å høre ifra deg!! 
Det som egentlig er greit med det, som jeg tror eller håper, er at jeg kan legge fra meg arbeidet en dag eller jobbe hjemmenifra.. slik at om jeg sitter med migrene/hodepine en dag så er det ikke sååå farlig! 
jeg er jo også glad i å organisere ting, drive på med papirer, lese og skrive, jobbe på pc for eks.. send meg gjerne en mail om dine tanker på rekkarebekka@gmail.com.
ettersom at kommentarfeltet enda ikke er kommet opp, men det jobbes med!! :D 
 


Comments

legg igjen en kommentar til innlegget mitt!